fbpx

Milliós fizetésért vállalta Bochkor a rádiózást

Nem adja olcsón magát Bochkor Gábor.

‘Bocsi’ visszatér a rádiózáshoz a Retro Rádión, és a hírek szerint hatalmas verseny volt érte. 

A Retró rádió mindent megtett azért, hogy a rádiós jól érezze magát: felújították a stúdiót, és a fizetésére sem panaszkodhat, állítólag a hazai rádiózás történetének egyik legmagasabb gázsiját kapja. 

“Hatalmas küzdelem ment Bochiért, a tulajdonosnak semmi sem volt drága, hogy a maga csapatában tudhassa a magyar rádiózás legnagyobb alakját.Hosszas tárgyalások folytak, és a nullákkal sem voltak szívbajosak.Még sosem keresett ezelőtt ilyen jól senki itthon ebben a szakmában műsorvezetőként” – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor. 

Bochkor Gábor a fizetéséről nem beszélhetett, de az elárulta, fontos volt számára a stúdió felszerelése. “A technikai rész nagyon fontos, akárcsak a színpadon játszó zenészeknek, hogy az a felszerelés vegye körül, ami megadja a feltételét egy jó koncertnek.Nekem is voltak bizonyos kéréseim, és mindenki nagyon jó fej volt, sikerült úgy berendezni és felszerelni a stúdiót, hogy flottul menjen a munka.Voltak persze, mikrofonok, amiből egyet el is törtem a próbaadáskor, de vettek újakat. Azt is kértem, hogy cseréljék le az érintőképernyős keverőpultot, és tegyenek be tolópotmétert, mert nekem az jobban fekszik” – mondta. 

Forrás life.hu