fbpx

Stallone eladja szerénynek egyáltalán nem mondható autóját

Sylvester Stallone kicsit átalakítja autógyűjteményét, amelynek keretében megszabadul egyik járművétől.

Egy rendkívül látványos és fényűző Cadillac Escalade ESV-t dobott piacra, amelyet a kaliforniai Becker Automotive Design alakította át a tulajdonos igényei alapján.

A kocsivázát 20 hüvelykkel, vagyis 51 centivel hosszabbították meg, majd nagyobb hátsó ajtókat szereltek be, hogy a fényűző utastérbe még könnyebb legyen beszállni.

Az Escalade-t olyan technológiai extrákkal is ellátták, mint a leírása szerinti katonai szabványú internetelérés, a luxust pedig egy 43 colos TV és egy másik, kisebb átmérőjű tévé szolgálja ki, amelyet a menetiránynak háttal ülők nézhetnek. Természetesen, mint látni, a kabintérben úgynevezett elnöki ülések vannak, amelyekhez külön pezsgőhűtő és más kiegészítők tartoznak.

Ha valaki lecsapna egy ilyen autóra, komoly összeggel kell számolnia. Egy-egy ilyen Becker Cadillac Escalade ESV-ért újonnan 350 ezer dollárt kell fizetni, és a tulajdonos személye, valamint az összesen 1000 mérföld miatt, ami a kocsi órájában van, vélhetően ez sem sokkal olcsóbb.

Emlékezetes, hogy nemrég Tom Brady NFL-legenda is pont egy ilyen darabot kínált eladásra. Az övé gyöngyházfehér, de egyéb paramétereiben lényegében azonos Stallone autójával.